Ingredients (Per a dues persones):
- 200 g d'arròs bomba
- Mitja ceba gran
- Mig got de vi blanc sec
- 1/2 L de caldo de pollastre
- 40g de mantega
- 1 rovell d'ou
- 40g de formatge Parmesà
- 40g de Gorgonzola o Roquefort
- 40g de Pecorino
- oli
Posem una mica d'oli en una paella gran, o en el recipient on faràs el rissotto, i afegir-hi la ceba ben triturada.
Quan aquesta comenci a estar rossadeta afegir-hi l'arròs.
Un cop hagi adquirit un to més torrat hi afegirem al vi blanc a foc molt lent fins que aquest hagi deixat anar tot l'alcohol.
Ara és el moment d'afegir el caldo i, a foc lent, deixar que l'arròs es vagi fent. En 10-15 minuts l'arròs ja estarà fet, si abans se us evapora tot el caldo n'hi podeu afegir més.
Un cop l'arròs està llest, apagarem el foc i hi afegirem la mantega, el rovell batut i els 3 formatges ratllats i no pararem de remenar fins que els formatges s'hagin desfet del tot.
Si es vol, es pot no afegir el parmesà i tallar unes llesques grans i afegir-les a sobre l'arròs quan el servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada